Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης  «Χανιά Βόλεϊ» (Chania Volley) κάθε χρόνο βελτιώνεται και εξελίσσεται, έτσι λοιπόν βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει από φέτος την έναρξη συνεργασίας και να ενσωματώσει στο δυναμικό της  μία έμπειρη ειδικό ψυχικής υγείας, την Εύη Παπαδάκη.

Η κ. Παπαδάκη θα βρίσκεται κοντά μας για ενημέρωση, συζήτηση και ψυχολογική υποστήριξη τόσο των αθλητών, των προπονητών όσο και των γονέων. Στόχος μας είναι η πληροφόρηση και η πρόληψη σχετικά με τη βία κάθε είδους και ταυτόχρονα η ενασχόληση με την καλή ψυχική υγεία των μελών της ομάδας.

Ποια είναι η Ευη Παπαδάκη

H ειδικός Εύη Παπαδάκη είναι Πτυχιούχος Συμβουλευτικής – Ψυχοθεραπείας της Προσωποκεντρικής και Μη Κατευθυντικής Παρέμβασης της N.D.I. (Non Directivité Intervenante)  και Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Παρέχει Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία σε παιδιά – εφήβους – ενήλικες, Ψυχοθεραπευτική υποστήριξη σε ζευγάρια και οικογένειες. Ενασχολείται επίσης με την Ψυχοσεξουαλικότητα εφήβων και ενηλίκων και την Ψυχοθεραπευτική υποστήριξη σε απώλεια και πένθος. Στηρίζει ψυχολογικά παιδιά με ειδικές ικανότητες και τις οικογένειες τους, ενώ προσφέρει Ψυχοθεραπεία μέσω Focusing. Διατηρεί γραφείο στο κέντρο των Χανίων.

Το ΔΣ συνεχίζει τις προσπάθειες για συνεργασία με ειδικούς  οι οποίοι  θα συνδράμουν σημαντικά στην ορθή και ομαλή λειτουργία του Συλλόγου. Εύη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Χανιά Βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις .

Join 1,128 other subscribers

Χορηγοί

 

 

Χορηγός επικοινωνίας

Hit Counter


Hit Counter provided by technology news