Την Τετάρτη 31 Αυγούστου το ΔΣ του Συλλόγου μας είχε την τιμή να πραγματοποιήσει μια συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα τα οποία απασχολούν την λειτουργία του Συλλόγου στην πόλη μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω έλλειψης γηπέδων (beach volley) αλλά και προβλήματα τα οπoία αντιμετωπίζει ο Σύλλογος μας στο κλειστό γυμναστήριο της Σούδας καθώς φέτος θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα από το ανδρικό αγωνιστικό τμήμα το οποίο θα συμμετέχει στην Α2 Εθνική κατηγορία και θα αναμετρηθεί με ομάδες που θα προσέλθουν από διάφορες πόλεις της Ελλάδος στον συγκεκριμένο χώρο. Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τάσος Αλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας κ. Νίκος Χαζιράκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης κ. Αντώνης Βαρδάκης και από πλευράς του Συλλόγου πέραν του ΔΣ, ο προπονητής του αντρικού τμήματος κ. Δήμος Μπουρμπάκης.

 

Η συζήτηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα με δεσμεύσεις εκατέρωθεν για μια σωστή και καλή συνεργασία δίνοντας  την δυνατότητα στον Σύλλογο μας  να  συνεχίσει την σημαντική συνεισφορά του στην νεολαία των Χανίων αλλά και στον αθλητισμό του τόπου μας γενικότερα, που τόσο φθίνει τα τελευταία χρόνια. Κλείνοντας ο προπονητής του αντρικού τμήματος κ. Δήμος Μπουρμπάκης, με την χαρά ότι θα τον δει στον πρώτο εντός έδρας αγώνα,  δώρισε στον κ. Δήμαρχο τα πρώτα τρία εισιτήρια διαρκείας, όπου παρεμπιπτόντως από σήμερα ξεκίνησε και η διάθεση τους.

 

Το ΔΣ, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον κ. Δήμαρχο για την συνάντηση αυτή αλλά και τους κυρίους αντιδημάρχους που παρευρέθησαν παρά το πιεσμένο πρόγραμμα τους

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις .

Join 1,128 other subscribers

Χορηγοί

 

 

Χορηγός επικοινωνίας

Hit Counter


Hit Counter provided by technology news