Την Τρίτη 1 Μαρτίου οι μικρές αθλήτριες και μικροί αθλητές του Συλλόγου μας στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης της ΕΟΠΕ, κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Νικητάκη Νικήτα, τον Π.Ο.Π κ. Μπουρμπάκη Δημοσθένη και την Π.Ο.Π κ. Νίνα Κατερίνη, σε προπόνηση επίλεκτων κοριτσιών και αγοριών στην Παλιά Ηλεκτρική.
Η προπόνηση έγινε παρουσία και υπό την επίβλεψη των κκ Καβαλλιεράκη Τάκη (Τεχνικό Διευθυντή Εθνικών Ομάδων ΕΟΠΕ), Γκούντα Κώστα (Προπονητή Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων), Ντόζη Χρήστο (Υπεύθυνο Συντονιστή Κλιμακίου Ελλάδας).

Τον Σύλλογο μας εκπροσώπησαν οι παρακάτω αθλήτριες και αθλητές:
ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΙΟΓΙΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΠΟΥΡΜΠΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ ΜΥΡΤΩ, ΚΑΣΤΑΝΑΚΗ ΜΥΡΤΩ, ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ-ΜΑΡΙΑ, ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΑΓΑΠΗ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΔΑΦΝΗ, ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ, ΚΑΠΑΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΓΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΡΦΕΑΣ.

Μετά την προπόνηση οι Ομοσπονδιακοί προπονητές είχαν μια μικρή συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου μας με τον Πρόεδρο κ. Κοπανακη Στέφανο και τον γενικό γραμματέα κ. Μπουρμπάκη Εμμανουήλ. Εκεί αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για την επίτευξη τον στόχων της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του Βόλεϊ. Παρούσα ήταν και η εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας (ΕΟΠΕ) κ. Ελένη Καζάκου.

Με την παρουσία του μας τίμησε και ο παλιότερος Πρόεδρος του Συλλόγου και παλαιός παίχτης της Εθνικής κ. Μιχελάκης Ιωάννης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις .

Join 1,128 other subscribers

Χορηγοί

 

 

Χορηγός επικοινωνίας

Hit Counter


Hit Counter provided by technology news