Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου έγινε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία του Συλλόγου μας!
Επίσης είχαμε την τιμή να κάνουμε την αδελφοποίηση με το σωματείο Α.Σ. Γαία Δράμας. Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση του Δ.Σ του Σ.Φ.Π. Χανίων:

 

1. Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης Χανιά Βόλεϊ (Chania Volley) σε μια λιτή εκδήλωση λόγο της πανδημίας covid-19, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, είχε την τιμή να υπογράψει πρωτόκολλο αδελφοποίησης με τον Αθλητικό Σύλλογο Γαία Δράμας. Η αδελφοποίηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου. Παρόντες στην τελετή αυτή ήταν το ΔΣ του Συλλόγου, η υπεύθυνη τμήματος αθλητισμού και δια βίου εκπαίδευσης της αντιπεριφέρειας Χανίων κα Κατερίνα Ζομπανάκη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Χανίων κος Στέλιος Μιχαηλάκης αλλά και ο πρόεδρος του ΑΣ Γαία Δράμας κος Αθανάσιος Κάπας. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Διακήρυξη Αδελφοποίησης των δυο Σωματείων, χαιρέτισαν με εγκαρδιότητα αποστέλλοντας επιστολές προς τον Σύλλογο μας , τόσο η περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης όσο και Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας. Αφού υπογράφησαν τα πρωτοκόλλα και ακολούθησε η εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου για το 2022.

2. Το ΔΣ του Συλλόγου μέσω του Γενικού Γραμματέα κ. Μπουρμπάκη Εμμανουήλ αναφέρει τα έξης «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, η Διακήρυξη Αδελφοποίησης των δυο Σωματείων. Είναι μια κίνηση που δείχνει ότι όταν υπάρχει αγάπη και θέληση προς αυτό που κάνουμε όλα γίνονται. Είναι όντως, όπως αναφέρει η Ε.Σ.Πε.Θρ.-Αν. Μακ., μια γέφυρα φιλίας και ευγενούς άμιλλας που συνδέει τον Βορά και τον Νότο της πατρίδας μας. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ΑΣ Γαία Δράμας κ. Αθανάσιο Κάπα και ελπίζουμε σύντομα να βρεθούμε και στην Δράμα για μια φιλική αναμέτρηση των δυο Συλλόγων. Ελπίζω και άλλοι Σύλλογοι να υιοθετήσουν την κίνηση αυτή και να πράξουν κάτι αντίστοιχο έτσι ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην διάδοση του αγαπημένου μας αθλήματος και στην εξάπλωση της ιδέας του “Ευ Αγωνίζεσθαι” . Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ το 2022 να είναι για όλο τον κόσμο, ευτυχισμένο ,υγιές, δίχως στενοχώριες και χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές μας.»

3. Δήλωση πρόεδρου ΑΣ Γαία Δράμας κ. Αθανασίου Κάπα «Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για εμένα αλλά και για ολόκληρο τον Αθλητικό Σύλλογο Γαία Δράμας μετά την αδελφοποίηση του δικού μας Συλλόγου και του αδελφού, πια Συλλόγου, ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ. Εγώ προσωπικά αλλά και όλη η διοίκηση, είμαστε ενθουσιασμένοι με την δράση αυτή μεταξύ των δυο Συλλόγων , δράση η οποία είχε αρχίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο και που τελικά σήμερα με την παρουσία αντιπροσώπων του δήμου και της περιφέρειας τελεσφόρησε»

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

This slideshow requires JavaScript.

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις .

Join 1,101 other subscribers

Χορηγοί

 

 

Χορηγός επικοινωνίας

Hit Counter


Hit Counter provided by technology news