Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα γυναικών του Σ.Φ.Π. Χανίων στο τουρνουά  ΄΄Αντώνης Αλεξανδράκης΄΄ στη μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένοι  οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ε.Σ.ΠΕ.Κρήτης με συνδιοργανωτή το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ηρακλείου και διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Πατελών.

Αναλυτικότερα, η ομάδα του Σ.Φ.Π. Χανίων επικράτησε με 3-1 επί του Α.Ο. Ακρωτηρίου στα ημιτελικά και 3-2 σετ επί της ΑΘΛ.Ε.Σ.Ηρακλείου στον τελικό. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Α.Ο. Ακρωτηρίου κερδίζοντας 3-2 σετ την Μεσσαρά.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες ήταν οι εξής: Σηφαλάκη, Σπυριδάκη, Δόβρου, Βλαμάκη, Βλαχάκη Ιωάννα, Κορακοβούνη Κέλη, Σφυρή, Λειβαδιτάκη, Αθουσάκη, Τζορτζινάκη, Σημαντηράκη, Ιμπραχήμ Μωχάμεντ Άλη, Τριγκάκη, Βλαχάκη Κωνσταντίνα,  Χρυσοστόμου και Κορακοβούνη Όλγα. Την αποστολή συνόδευσαν εκ μέρους του δ.σ. οι Παπαδάκης Γιώργος και Βλαχάκης Σπύρος καθώς και οι προπονητές Πιπεράκης Σταμάτης και Κατούφας Νίκος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις .

Join 962 other subscribers

Χορηγοί

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

Hit Counter


Hit Counter provided by technology news