Άνδρες: Γ.Ε.Ιεράπετρας – Κένταυρος 0-3, Γ.Ε.Ηρακλείου – Κύδων 3-1

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, ο Κένταυρος δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Γ.Ε.Ι. και με 2-0 νίκες να προκριθεί στον τελικό των play off όπου περιμένει τον νικητή από την τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Κύδων-Γ.Ε.Η. Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στις 23/3 στα Χανιά.

Γυναίκες: ΠαγχανιακόςΚένταυρος (Φιλικός Αγώνας) 0-2

Ευκαιρία για ένα καλό “ξεμούδιασμα” είχαν και οι δύο ομάδες της ένωσης την Κυριακή στο Κλειστό Χανίων. Η μεν ομάδα του Παγχανιακού πραγματοποιούσε το ρεπό της, ενώ η δε του Κενταύρου κέρδισε την Σούδα άνευ αγώνως καθώς η τελευταία δεν προσήλθε να αγωνιστεί.

Κορασίδες: Αρκάδι – Παγχανιακός 0-3, Σούδα – Αετός 0-3, Κύδων – Κένταυρος 3-0

Άλλη μια νίκη για την μέχρι τώρα αήττητη ομάδα του Παγχανιακού που ολοκλήρωσε την Α΄φάση των αγώνων μόνο με νίκες! Οι αθλήτριες του Αετού είχαν δύσκολο ”έργο” στο Κλειστό της Σούδας με αντίπαλο την τοπική ομάδα και ηττήθηκαν με 3-0 σετ. Οι μικρές Κενταυρίνες παρότι έχασαν εύκολα τα 2 πρώτα σετ αποδείχθηκαν ιδιαίτερα μαχητικές στο 3 όπου και τελικά ηττήθηκαν με 25-27.

Παγκορασίδες: Αρκάδι – Κένταυρος 3-0

Αγωνιζόμενη με πολλές ελλείψεις η ομάδα των Χανίων δεν κατόρθωσε να αντισταθεί στην δυναμική ομάδα του Ρεθύμνου.

Παμπαίδες: Κύδων – Ο.Α.Χανίων 0-3

Έπειτα από καλή εμφάνιση (κυρίως στα 2 πρώτα σετ) οι ”μικροί” του Ο.Α.Χ. πραγματοποιήσαν την πρώτη τους νίκη σε ισσάριθμους αγώνες στην κατηγορία των Παμπαίδων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις .

Join 997 other subscribers

Χορηγοί

 

 

 

Χορηγός επικοινωνίας

Hit Counter


Hit Counter provided by technology news