Νικηφόρα πρεμιέρα έκανε η ανδρική ομάδα για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Το Σάββατο στο Κλειστό Χανίων επικράτησε του Πανελληνίου με σκορ 3-0 σετ παίζοντας αρκετά καλό βόλλευ για 2 σετ. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μπουτσουρής δήλωσε τα παρακάτω για τον αγώνα: «Αν και ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά, αν και ήταν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κρατήσαμε υψηλά στάνταρ στο παιχνίδι μας και πήραμε τη νίκη δίχως απώλειες. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοση μας μέσα από τους αγώνες και να διαχειριζόμαστε καλύτερα καταστάσεις όπως αυτή στο 3ο σετ. Μην ξεχνάμε πως δώσαμε μόνο δύο φιλικά. Είναι ευλογία για το ανδρικό βόλεϊ να υπάρχουν σύλλογοι όπως ο Σ.Φ.Π.Χανίων. Υπάρχει μεγάλη αγάπη από μια πλατιά βάση φίλων του βόλεϊ που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε. Οι προσπάθειες των παραγόντων, των αθλητών και των φίλων του συλλόγου που συντηρούν και τους συλλόγους του βόλεϊ και του μπιτς βόλεί έχουν ανοίξει τη βάση του αθλήματος στην περιοχή. Αυτό είναι θετικό και πρέπει να το διατηρήσουμε. Βέβαια, η άνοδος από την Α2 στη Βόλεϊ Λιγκ είναι ακόμα μακριά. Πρέπει να κάνουμε πολλά. Δε θέλω μεγάλες κουβέντες, ούτε εφησυχασμό. Η κατηγορία είναι δύσκολη και μέχρι τον Απρίλιο θα αλλάξουν πολλά. Πρέπει να έχουμε διάρκεια και υπομονή για να πετύχουμε σε αυτό το μαραθώνιο».psarras

Διαιτητές: Καρπουζάς, Αγγελίδης.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-15, 26-24)

Σ.Φ.Π.ΧΑΝΙΩΝ (Μπουτσουρής): Ψάρρας, Φίνος, Κουτρουμπάκης, Πουλής, Παπαδημητρίου, Καπίρης / Πολυχρονόπουλος (λ), Χαραλαμπίδης, Καλογεράκης, Κατσαούνης.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Λακασάς): Μπάσι, Μπουγάς, Τοκάνης, Χατζηθάνος, Αγγέλου, Κωνσταντινίδης / Αντωνιάδης (λ), Κάλας, Μανίκας, Δημητούλης.

* Περισσότερες φωτογραφίες στο group: chania volley στο facebook

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις .

Join 857 other subscribers

Χορηγοί

Χορηγοί επικοινωνίας

Hit Counter


Hit Counter provided by technology news