Κατά την περίοδο των διακοπών όλα τα τμήματα του συλλόγου πραγματοποιήσαν προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, κρατώντας μικρούς και μεγάλους αθλητές σε εγρήγορση.  Επίσης πολλοί νεαροι-νεαρές αθλήτριες του συλλόγου συμμετείχαν στις προπονήσεις κλιμακίων  στο βόλλευ αλλά και στο μπιτς βόλλευ.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την περίοδο 27-30/09, οι Ματράκας Ραφαήλ, Βλαβογιλάκης Λεωνίδας, Βουρλάκης Δημήτρης, Σαριδάκης Σπύρος καθώς και οι Βλαχάκη Κων/να, Σφυρή Ρουμπίνη και Βουγιουκαλάκη Μυρτώ συμμετείχαν στις προπονήσεις του κλιμακίου Κρήτης με προπονητές τον Σπανό Βασίλη και τον Μπουρμπάκη Γιώργο.

Στους επιλεγμένους αθλητές για το κλιμάκιο ήταν και ο Ντοκάκης Μανόλης αλλά λόγω οικογενειακών διακοπών στην Αθήνα δεν συμμετείχε στις προπονήσεις. Το παραπάνω γεγονός του επέτρεψε να αγωνισθεί στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μπίτς Βόλλευ με τον Α.Σ. Νεας Κυδωνίας.

Επίσης, από τις 2-5/10 οι αθλήτριες Βλαχάκη Κων/να, Σφυρή Ρουμπίνη, Σφυρή Κων/να, Δόβρου Ελένη, Κορακοβούνη Κέλλη συμμετείχαν σε προπονητικό καμπ του μπίτς βόλλευ στην Αθήνα υπό την εποπτεία των εθνικών προπονητών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις .

Join 962 other subscribers

Χορηγοί

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

Hit Counter


Hit Counter provided by technology news