Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Α.Ε.Κ. καθώς επικράτησε με 3-0 της ομάδας των Χανίων μπροστά σε ένα γήπεδο γεμάτο από φιλάθλους της.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της ΑΕΚ κυριαρχούσε σε όλους τους τομείς και παρά τα μικρά λάθη στην υποδοχή και στο σερβίς διατήρησαν το προβάδισμα και κατέκτησαν εύκολα το σετ 25-18.

Στο δεύτερο σετ και πάλι η ΑΕΚ έδειξε πως δε θα αντιμετώπιζε προβλήματα καθώς βγήκε μπροστά με άνεση 11 πόντων, ωστόσο έγιναν κάποια λάθη, έδειξε χαλαρότητα που εκμεταλλεύτηκαν τα Χανιά και πλησίασαν στους 5 πόντους. Όμως η ΑΕΚ κατάφερε να επανέλθει και να κατακτήσει το σετ με 25-15.

Στο τρίτο σετ τα Χανιά πίεσαν ανεβάζοντας την απόδοσή τους. Όμως η ΑΕΚ με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Ρουμελιωτάκη και Ηρακλή Παπαδόπουλο έδειξε πως δεν είχε διάθεση να χάσει το σετ και τελικά το κατέκτησε εύκολα με 25-16.

ΑΕΚ – ΣΦΠ Χανίων 3-0 (25-18, 25-15, 25-16)

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Σασάτη, Κρέτσης, Σαμαντάς, Ρουμελιωτάκης, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Κάπελας (λ), Καπίρης, Φραγκιαδάκης Μ., Φραγκιαδάκης Ε.

Σ.Φ.Π.Χανιά (Χριστιανάκης): Μπουρμπάκης, Μποτζολάκης, Ανέστης, Κουτρουμπάκης, Καλογεράκης, Μονιάκης, Χριστιανάκης (λ), Χατζηδημητρίου, Κορνιωτάκης, Μαυριγιαννάκης

πηγή: www.greekvolley.com

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις .

Join 857 other subscribers

Χορηγοί

Χορηγοί επικοινωνίας

Hit Counter


Hit Counter provided by technology news