Μετά το πέρας των προγραμματισμένων κλιμακιακών προπονήσεων, διεξήχθει στο ξενοδοχείο Ατλαντίς συνάντηση του προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Μπελιγράτη καθώς και των Ομοσπονδιακών Προπονητών κου Λεώνη και κου Νικολάκη και του Τεχνικού Συντονισμού Ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ κου Μπακοδήμου με τους εκπροσώπους του αθλήματος στο νησί μας.

Στη συνάντηση παρεβρέθησαν, εκτός απο το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ (το οποίο διοργάνωσε τη συνάντηση), διαιτητές και εκπροσώποι και προπονητές απο σχεδόν όλα τα σωματεία της Κρήτης.

 Στη συνέχεια έγινε μια πολύ επικοδομητική διαλογική συζήτηση με τους φορείς των σωματείων σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν στο βόλεϊ της Κρήτης.

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές  ανέπτυξαν το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ε.Ο.ΠΕ και πως αυτό μπορεί να επιτύχει με τη δουλειά και την προσπάθεια όλων προκειμένου να αξιοποιηθούν όλα τα ταλέντα στην Ελλάδα. Αναφέρθηκαν επίσης και στην προσφορά της Κρήτης στο άθλημα αφού έχει δώσει, κι όπως φαίνεται θα συνεχίσει να δίνει, σημαντικούς αθλητές/τριες στις Εθνικές μας Ομάδες

Αφήστε το σχόλιο σας

Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις .

Join 857 other subscribers

Χορηγοί

Χορηγοί επικοινωνίας

Hit Counter


Hit Counter provided by technology news